نکات مهم پیش از برگزاری همایش

۲۰ آذر ۱۳۹۷ | ۲۳:۵۰ کد : ۲۲۴۰ آخرین اخبار

به نام خدا

سخنرانان گرامی و شرکت‌کنندگان محترم در دومین همایش ملی زبان، زبان‌شناسی و ادبیات

با سلام و احترام

خواهشمند است با عنایت به نزدیک شدن روز برگزاری همایش، به موارد زیر توجه فرمایید:

1. یک دستگاه اتوبوس رأس ساعت 7:30 دقیقه از مقابل پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی واقع در بزرگراه تهران- بزرگراه کردستان - خیابان دکتر صادق آئینه‌وند (۶۴ غربی)، به سمت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، حرکت خواهد کرد. خواهشمند است پیش از حرکت اتوبوس در محل حاضر باشید.
  2. ارائه‌دهندگان پوستر تا ظهر روز چهارشنبه مورخ 21-9-1397 فرصت دارند تا فایل پوستر را براساس قالب ارائه شده، به دبیرخانه همایش ارسال نمایند. بدیهی است در صورت عدم ارسال به‌موقع امکان چاپ پوستر توسط دبیرخانه همایش وجود نخواهد داشت.
  3. لازم است سخنرانان محترم، پرده‌نگار (پاورپوینت) خود را حداکثر تا روز چهارشنبه 21-9-1397، در هر دو قالب pptx و pdf به دبیرخانه همایش ارسال نمایند. به‌منظور یک‌دست شدن فایل‌ها، یک قالب پیشنهادی در وبگاه همایش ارائه شده است.
  4. مدت زمان ارائه هر سخنرانی 20 دقیقه است و 10 دقیقه برای پرسش و پاسخ درنظر گرفته شده است. با توجه به برگزاری سخنرانی‌ها به‌صورت موازی، امکان تغییر در زمان‌بندی وجود ندارد.
  5. به‌منظور احترام به همه شرکت‌کنندگان، خواهشمند است از ابتدا تا پایان همایش، در نشست‌ها حضور یابید.
  6. از همه شرکت‌کنندگان محترم درخواست می‌شود شئونات دانشگاهی را رعایت فرمایند.

امید است با حمایت و همکاری همه استادان و شرکت‌کنندگان محترم، شاهد برگزاری همایشی علمی، منظم و به‌یاد ماندنی باشیم.

با تجدید احترام

شورای علمی-اجرایی دومین همایش ملی زبان، زبان‌شناسی و ادبیات